Ένα κύμμα που το λένε Nadeah

Περiμενα, πολύ ανυπόμονα είναι η αλήθεια, τα video από τη συναυλία των Nouvelle Vague στην Πάτρα. Ήθελα να μοιραστώ την ατμόσφαιρα με όσους δεν ήταν εκεί και ήμουν πολύ σίγουρη ότι τα λόγια είναι κάπως φτωχά. Και τόσο φτωχά τα έκανε η Nadeah, αυτή η απίστευτη perfomer της μπάντας. Αυτό το κορίτσι που ανέβηκε στη σκηνή ξυπόλητο, με μισοπιασμένα μαλλιά και ένα τόσο δα μικρό φόρεμα και έφερε τόση ενέργεια που σε έκανε να χοροπηδάς ασταμάτητα, να τραγουδάς τα λόγια ακόμα και όταν δεν τα ήξερες, να ξεχνάς πόσες ώρες στέκεσαι όρθιος... H Nadeah ήταν παντού. Πάνω στη σκηνή, κάτω από τη σκηνή, ένα με τη σκηνή. Τραγουδούσε, χόρευε, υποκρινόταν. Η Nadeah ήταν το κύμα!

Θα ήταν όμως τουλάχιστον παράλειψη από μέρους μου να μην αναφερθώ και στον Gerald με τη φωνάρα και την πιο σουρεάλ διασκευή του Relax (don't do it), στην άλλη όμορφη τραγουδίστρια (μου διαφεύγει το όνομά της) και στις καταπληκτικές εκτελέσεις των τραγουδιών από όλη την μπάντα.
Τι άλλο να πεις για μια συναυλία που το κοινό χορεύει και τραγουδάει για δυο ώρες και ζητά με πάθος (και κερδίζει) δύο καταπληκτικά encore. Δείτε μόνοι σας.




Ακόμα περισσότερα video και φωτογραφίες εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου