Ψάχνοντας το ιδανικό τζιν

Σήμερα θα το ρίξω το επίπεδο και θα σας εξηγήσω γιατί η επιλογή συντρόφου είναι σα να διαλέγεις τζιν παντελόνι. Τα κορίτσια ξέρουν καλά πόσο δύσκολη και εξαντλητική διαδικασία είναι η εύρεση του σωστού τζιν. Αυτού που θα κόβει μερικά κιλά, θα προσθέτει μερικούς πόντους, θα σηκώνει λίγο τα οπίσθια και θα ανεβάζει στο μέγιστο την αυτοπεποίθηση της κατόχου του. Η διαδικασία που ακολουθείται για την ανέρευση του, είναι αυστηρά επιστημονική

Πρώτο στάδιο η παρατήρηση. Τα editorials των περιοδικών, οι βιτρίνες των μαγαζιών και κυρίως οι άλλες κάτοχοι του πολυπόθητου ρούχου, γίνονται αντικείμενο διεξοδικής παρατήρησης. Κάπου εκεί προκύπτουν τα πρώτα συμπεράσματα και παίρνονται βαρυσήμαντες αποφάσεις του τύπου "Θέλω σα τρελή εκείνο το φαρδύ λίγο καμπάνα τζινάκι που φόραγε χτες η ψηλή ξανθιά στο διπλανό τραπέζι", με την κρυφή πεποίθηση ότι φορώντας το, εσύ και η ξανθιά θα 'στε σα δίδυμες αδερφές ένα πράγμα.

Δεύτερο στάδιο το πείραμα. Εδώ είναι που παίρνεις σβάρνα τα μαγαζιά και ταλαιπωρείς τις άμοιρες πωλήτριες ψάχνοντας το φαρδύ λίγο καμπάνα τζινάκι που λέγαμε πιο πάνω. Με τα πολλά το βρίσκεις και το δοκιμάζεις. Έλα όμως που κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και δε μοιάζεις ούτε για τέταρτη ξαδέρφη της ξανθιάς. Μάλλον σε τσουβάλι φέρνεις καi για να είναι το τσουβάλι σικ, πρέπει να το 'χει σχεδιάσει τουλάχιστον ο Chalayan, αλλά που.

Τρίτο και τελευταίο στάδιο, αλλαγή των δεδομένων και συμπέρασμα. Αφού είδες και αποείδες με το τσουβάλι κάνεις την καρδιά σου πέτρα και δοκιμάζεις το skinny τζιν που μια ώρα σε πιλατεύει η ταλαίπωρη η πωλήτρια να βάλεις, αφού αυτό φαίνεται πιο κατάλληλο για το σώμα σου. Το φοράς και τα λόγια είναι περιττά. Αυτό είναι, το ερωτεύεσαι, το παίρνεις, το φοράς για πάντα και με τα πάντα.

Αντίστοιχη λοιπόν είναι και η διαδικασία με τα αγόρια. Κυκλοφορείς, τα παρατηρείς, διαλέγεις ας πούμε το σκληρό μελαχρινό (τυχαίο το παράδειγμα, μη παρεξηγηθεί κανείς), έλα όμως που μαζί του νιώθεις σα τσουβάλι. Επιμένεις σε ένα στυλ, μέχρι που ενδίδεις στον πλακατζή της παρέας που πριν ούτε να τον κοιτάξεις (επίσης τυχαίο παράδειγμα) και να το πάλι, όπως με το τζιν, τον ερωτεύεσαι τον κρατάς για πάντα και δείχνεις και κούκλα μαζί του.

Αξίωμα. Όπως υπάρχει το κατάλληλο τζιν για κάθε μια
(οικουμενικό ρούχο, δεν κάνει διακρίσεις), έτσι υπάρχει και το κατάλληλο αγόρι. Το θέμα είναι και στις δυο περιπτώσεις να βρεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο και σε κάνει να δείχνεις πιο όμορφη.

Υ.Γ. Post που απευθύνεται αυστηρά σε κορίτσια με διάθεση χιουμοριστική!

Η φωτογραφία είναι από το whatshaute.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγω στην θεση σου θα διαλεγα ενα απλο ζεστο τζιν.χωρις να με ενδιαφερει και τοσο εμφανισιακα..
τι θελω να πω με αυτο..
εναν αντρα που να με κανει να νιωθω ομορφα εσωτερικα..να μου προσφερει αυτη την ζεστασια..και να μπορω και εγω να τα ανταποδωσω ολα αυτα εννοειτε....
το θεμα ειναι να βρεις αυτο που σου ταιριαζει περισσοτερο και σε κανει να νιωθεις μοναδικη !!
πραγμα δυσκολο αλλα εφικτο..

oly είπε...

εγώ δεν θα αναλύσω το αν θα διάλεγα μαλακό-σκληρό, στενό-φαρδύ, σκουρόχρωμο-ανοιχτόχρωμο τζιν, αλλά θα συνοψίσω τη σκέψη μου λέγοντας πως θα συνδίαζα λειτουργικότητα και αισθητική...ειμαι απαιτητική?
δεν πειράζει....ετσι και αλλίως έστω κ λίγο, μα θα σου ξεχειλώσει, μα θα σου ξεβάψει, μα κάτι θα σου πάθει αυτό το ρημάδι το τζιν, όποτε πάρτο όσο το δυνατον με τις καλυτερες προδιαγραφές

Afroditi είπε...

@Ανώνυμος, όταν αναφέρομαι στο σωστό τζιν-άντρα εννοείται ότι δεν μιλάω μόνο για την εμφάνιση, αλλά κυρίως για το πόσο καλά νιώθεις εσύ μαζί του που είναι συνάρτηση πολλών περισσότερων πραγμάτων.

@Oly, απλά έγραψες με το σχόλιο! Με έχεις καλύψει πλήρως :p

Ανώνυμος είπε...

to erwthma pou prokuptei vevaia einai to e3hs:
polla tzin se ligo xrono h ena gia polu???

Afroditi είπε...

Αυτό είναι θέμα γούστου. Άμα το διαλλέξεις έτσι όπως είπε η Όλυ παραπάνω το κρατάς για χρόνια. Άμα βαριέσαι όμως εύκολα ή δεν έχεις βρει τον τύπο σου, αλλάζεις πολλά μέχρι να βρεθεί το σωστό, με κίνδυνο να ξενερώνεις βέβαια κάθε τρεις και λίγο που πέταξες τα λεφτά σου τσάμπα!

Δημοσίευση σχολίου