Και μετά τι, μέρος 2ο

Μετά την τρομαχτική ανταπόκριση του "Και μετά τι?", όπως σε κάθε επιτυχία που σέβεται τον εαυτό της, έρχεται το sequel! Θυμάστε τον τυπάκο και την τράπεζα? Δε θυμάστε? Γρήγορα, ξαναδιαβάστε το "Και μετά τι?". Τον θυμηθήκατε τώρα? Ε ξεχάστε τον και βάλτε στη θέση του το ζευγάρι της διπλανής πόρτας.

Το ζευγάρι που ο ένας γκρινιάζει και ζητάει κάτι περισσότερο ή κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουν και ο άλλος αναβάλει την αλλαγή για μετά. Μετά το στρατό, μετά την εξεταστική, μετά τη δουλειά. "Μωρό μου να τελειώσει η εξεταστική και μετά θα δεις" ή "Είμαι πιεσμένος/πιεσμένη τώρα με τη δουλειά, κάτσε να τελειώσει αυτό το project και όλα θα αλλάξουν".

Η εξεταστική τελειώνει, ο στρατός, το project, το μετά δεν έρχεται όμως γιατί κάτι άλλο μεσολαβεί. Μη με ρωτήσετε τι, πάντα υπάρχει κάτι. Το καλύτερο το έχω ακούσει από το ζευγάρι του διπλανού τραπεζιού, χρόνια πριν και ακόμα το θυμάμαι. "Τώρα δε μπορώ είμαι πιεσμένη, είναι και άρρωστη η γιαγιά μου". Έτσι του 'χε πει η αθεόφοβη. Δεν ξέρω τι έκανε ο τύπος, άμα περίμενε τη γιαγιά να αναστηθεί και την κοπέλα να τρέξει στην αγκαλιά του και να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Άλλο είναι το θέμα. Πάρτε το χαμπάρι. Αυτό είναι το μετά και δύο επιλογές υπάρχουν. Ή το αποδεχόμαστε και το ζούμε σαν τώρα, χωρίς μετά ή δε μας αρέσει, να το χωνέψουμε δεν μπορούμε και την κάνουμε για το καλύτερο ή το διαφορετικό, τώρα. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.


3 σχόλια:

Leviathan είπε...

simfono apolita me auto pou les sto telos!! :) kalos se vrika! kai kalo weekend! :)

Afroditi είπε...

Καλό σκ και σε ΄σενα στη χιονισμένη Καβάλα :)

Unknown είπε...

Νομιζω πως αυτο που συμβαινει και φταιει σε αυτες τις περιπτωσεις,ειναι οταν η σχεση που υπαρχει μεταξυ τους δεν ειναι στην ιδια προτεραιοτιτα,αλλα ζηταει ο ενας,αλλα πραγματα σκεφτεται ο αλλος...και παει λεγοντας..δεν υπαρχει επικοινωνια με λιγα λογια..σκοπος λοιπον ειναι να βρεις καποιον που να σε εκτιμα και να σκεφτεται πως κανοντας εσενα να νιωθεις καλα νιωθει κι αυτος..κατι που σπανια γινετε γιατι χωρις ψεματα ο καθενας μας κοιταζει τον εαυτο του και να παιρναει αυτος καλα και μετα οι αλλοι...τωρα οσο αναφορα τον χρονο..ναι υπαρχει και στην εξαιταστικη..και παντου...αλλα και να μην υπαρχει οπως λογο στρατου που ειναι υποχρεωση...κανεις υπομονη αν πιστευεις πως ναι αξιζει..σκεψου πως δοκιμαζετε και η σχεση σου..ειδικα αν εισαι γυναικα βλεπεις τι εμπιστοσυνη σου εχει ο ανθρωπος σου που δεν ειναι διπλα σου να βλεπει τι κανεις και που πας..χρονος υπαρχει..παντα υπαρχει. οτι εμποδιο κι αν βρεθει μπροστα σου..αρκει να μαθεις να το ξεπερνας η να το αντιμετοπιζεις...βρισκοντας την δυναμη απο τον αλλον που ξερεις πως ειναι διπλα σου για να σε στιριξει σε καθε σου αποφαση και επιλογη...οπου με ενα του χαμογελο να τα ξεχνας ολα.με μια αγκαλια του να χανεσε στο απειρο μαζι του...δυσκολη εποχη για τετοια πραγματα...και τελος δεν υπαρχουν 2 επιλογες..αλλα μια και καλη που δεν την κανεις ποτε,προτιμας και καθεσε εκει και το αποδεχεσε...ποσες φορες ομως???
μια?
δυο?
τρεις?
Στο τελος ερχετε η σωστη επιλογη που ακουει στο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!

Δημοσίευση σχολίου