Κορίτσια - Αγόρια 1-1

Το μουντιάλ ξεκίνησε και τα αγόρια κήρυξαν το μήνα ιερό, αφιερωμένο στο προσκύνημα της στρογγυλής θεάς. Παράλληλα αντρικά περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπές άρχισαν τα σεμινάρια συμπεριφοράς του γυναικείου κοινού απέναντι στους προσκυνητές. Και τα ξεκίνησαν με τη βεβαιότητα ότι οι γυναίκες έχουν καταστρώσει ένα μεθοδικό, σατανικό σχέδιο για να αποσπάσουν την προσοχή τους από το ποδόσφαιρο (μόνο τις βουβουζέλες δε μας έχουν προσάψει ακόμα).

Αγαπητοί κύριοι, ποιος σας είπε καταρχήν, ότι τα κορίτσια μισούν τη μπάλα Κάποια παρακολουθούν με ενδιαφέρον το ιερό σπορ, με ταπεινά - βλέπε κούκλους ποδοσφαιριστές - ή μη κίνητρα και κάποια άλλα παραμένουν αδιάφορα χωρίς καμία πρόθεση εμπλοκής. Όχι πλέον οι περισσότερες γυναίκες δεν γκρινιάζουν, "Μώρο μου πάμε βόλτα", την ώρα που παίζει η Βραζιλία, γιατί έχουν και άλλα πράγματα να κάνουν την ίδια ώρα. Ούτε αποστρέφονται το θέαμα της αντροπαρέας που πίνει μπύρες και φωνάζει μπροστά από μια οθόνη.

Γιατί να σας πω ένα μυστικό? Η αφοσίωση των αντρών στη στρογγυλή θεά είναι γοητευτικό χαρακτηριστικό. Όπως και άλλα αντρικά "κουσούρια" για τα οποία διαμαρτυρόμαστε συχνά. Τι να γίνει όμως, τα διακριτά χαρακτηριστικά των δύο φύλων, είναι που συντηρούν ένα μέρος της μαγείας της μεταξύ τους σχέσης. Γι' αυτό αγόρια δείτε τη μπάλα με την ησυχία σας και αφήστε τα κορίτσια να κάνουν τα ψώνια τους.

2 σχόλια:

Αιθέρια είπε...

Καλά θα συμφωνήσω όσο δεν παίρνει! Τέλος πια με την εμμονή των ανδρών ότι και καλά το βασικά πρόβλημα μας μαζί τους είναι η μπάλα! Μωρέ άσε που ας ήταν οκ σε όλα τα άλλα και ας έβλεπαν μπάλα συνέχεια !Άσε που άντρα που δε βλέπει μουντιάλ ΔΕΝ τον εμπιστεύομαι!Αν και υπάρχουν..και μάλιστα πολλοί!Τελευταία 3 στους 5 άνδρες φίλους και γνωστούς μου πήγα να πιάσω κουβέντα για Μουντιάλ, να ανταλλάξω μία άποψη, να δω πως βλέπουν τις επιλογές του Όττο βρε παιδί μου, μου απάντησαν στεγνά: "Δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο!!" Ήμαρτον που λέει και μια ψυχή!

Υ.Γ. Μ' αρέσουν τα κείμενα σου παρεμπιπτόντως! Φιλιά!

Afroditi είπε...

Αυτό που λες ότι τώρα τελευταία και για τη μπάλα αδιάφοροι είναι το παρατήρησα κ 'γω και το βρίσκω άκρως ανησυχητικό. Πάνε τα αγόρια!

Υ.Γ. Ευχαριστώ :)

Δημοσίευση σχολίου