Μια άνιση μάχη

Μέχρι πριν κάποια χρόνια όταν διεκδικούσες την προσοχή ενός αγοριού είχες να ανταγωνιστείς καμιά ξανθιά με μεγάλο στήθος και κοντή φούστα, τους λίγο έως πολύ κάφρους φίλους του, τον Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό (βάλε εσύ όποια ομάδα νομίζεις), άντε και καμιά παρτίδα pro με τα γνωστά παρελκόμενα. Τι να έκανες λοιπόν, έβαζες τα μεγάλα μέσα ήθελες δεν ήθελες και πορευόσουν ανάλογα.

Μια μπλουζίτσα με πιο μεγάλο ντεκολτέ, λίγο χαζό νάζι και πες ότι τα βόλευες με την ξανθιά. Μπορεί να ήταν και μελαχρινή, μην κολλάμε στις αποχρώσεις, το νόημα να πιάνουμε. Με τους κάφρους τα έβρισκες
κάπου στην πορεία. Είναι που δεν είσαι και καμιά υστερική σκύλα, να σε βλέπουν να σκιάζονται, κάποια στιγμή γινόσαστε όλοι μαζί ένα χαρούμενο παρεάκι. Μπάλα, τα έχουμε ξαναπεί, επιβάλλεται να βλέπουν, οπότε ανταγωνισμός δεν υφίσταται. Το pro ήταν λίγο πιο δύσκολη και πονεμένη ιστορία, αλλά στήριζες τις ελπίδες σου στις κακές επιδόσεις του, μπας και δει ότι δε το 'χει και το παρατήσει το άθλημα.

Έλα όμως που τα αγόρια μεγάλωσαν, έγιναν άντρες και απέκτησαν σοβαρές δουλειές και υποθέσεις. Μαζί με αυτά μεγάλωσες και εσύ και απέκτησες αθέμιτο ανταγωνισμό. Γιατί καλά με όλα τα παραπάνω, κουτσά στραβά την έβρισκες την άκρη σου. Το RTK (Real Time Kinematic, μέθοδος αποτύπωσης που λύνει τα χέρια στους τοπογράφους, περισσότερα μη με ρωτάτε, δεν ξέρω και δε θέλω να μάθω) όμως πως να το ανταγωνιστείς? Να κάνεις κότσο-κεράια να πιάνεις και 'συ συντεταγμένες από τους δορυφόρους? Εμ, δε γίνεται, δεν είναι και μόδα, να το υποστηρίξεις κάπως βρε αδερφέ.

Μη γελάτε, είναι ύπουλος αντίπαλος το RTK (κάντε εσείς αντιστοιχία σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους). Είναι άγνωστος και δεν γνωρίζεις τις αδυναμίες του για να τον πολεμήσεις. Αφήστε που φήμες λένε ότι αγγίζει την τελειότητα. Που πας λοιπόν εσύ, ο ατελής εξ' ορισμού, γιατί είσαι άνθρωπος, ξυπόλητος για μέτρημα!

8 σχόλια:

Covenant είπε...

Sygnomi kiolas alla autos pou protima mia othoni i estw ena pliktrologio, joystick... mprosta se dyo omorfa matia den aksizei kai poly na asxolitheis giati kai ta matia tou na parei apo tin othoni mallon den tha dei kai polla...!

Opote no worries... It's not worth it!

(Vale twra esy stin othoni olous tous antagwnistes pou thes...)

Covenant είπε...

Kai gia na min pareksigithoume otan leme matia ennoume ofthalmous!

Afroditi είπε...

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε το σκορ είναι
Αφροδίτη - RTK: 0-1 :p:p

Η μάχη όμως θα είναι σκληρή και μέχρι τέλους. Σαν ταινία sci-fi ένα πράγμα, να δούμε ποιος θα επικρατήσει, οι μηχανές ή οι άνθρωποι :))

Ανώνυμος είπε...

Αποκαλυπτικό το post… Εγώ είμαι με το μέρος του RTK, το οποίο δεν είναι στην πλεονεκτική θέση που βρίσκεσαι εσυ. Είσαι αντιμέτωπη με ένα μηχάνημα που έχει μεν λεπτά μακριά πόδια, αλλά είναι πτυσσόμενα και τρία! Υπάρχουν πιο δυνατοί αντίπαλοι… φαντάσου να σου άρεσε βοσκός και να πάλευες με τις κατσίκες, ή απολυμαντής και να τα ‘βαζες με κατσαρίδες! Δε θα αναφέρω την περίπτωση ιερέα, που θα ήσουν αντιμέτωπη με τον ΘΕΟ!!!
ΥΓ. Το σκόρ δεν το λαμβάνω υπόψη μου γιατί πιστεύω είναι προφανές ότι ένας δικός σου πόντος είναι «ξαφνικός θάνατος». Αν δεν ισχύσει κάτι τέτοιο μιλάμε για φοβερή περίπτωση διαστροφής που θα ζηλευε ο Θάνος Ασκητής..
Β_

Afroditi είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε,
καταρχήν σε ευχαριστώ που μου ανοίγεις τους ορίζοντες σε επαγγελματικούς κλάδους που κακώς δεν είχα σκεφτεί μέχρι τώρα. Με πρόχειρους υπολογισμούς νομίζω ότι θα είχα καλές πιθανότητες νίκης.

Οι κατσίκες μυρίζουν, είναι τριχωτές και έχουν τέσσερα πόδια, άσε που το βυζί τους είναι πεσμένο λόγω χρήσης.

Οι κατσαρίδες είναι επίσης τετράποδες, σιχαμερές και δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από μέρος σχεδίου εξόντωσης.

Τώρα με τους παπάδες καλά δε τα πάω, αλλά ακόμα και στην περίπτωση που είχα τέτοιου είδους ενδιαφέρον νομίζω ότι δεν υφίσταται ανταγωνισμός με κάτι που η ύπαρξη του αμφισβητείται.

ΥΓ1. Για να είναι ένας δικός μου πόντος "ξαφνικός θάνατος" θα πρέπει να έχει τεθεί αντίστοιχος κανονισμός, κάτι που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή.

ΥΓ2. Υπάρχει πάντα η περίπτωση να επαναπροσδιοριστεί η αξία μιας ενδεχόμενης νίκης και αν δεν κριθεί επαρκής, η μάχη να μην εξελιχθεί περαιτέρω.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Αφροδίτη...
1. Πάρε πίσω τους χαρακτηρισμούς για τις κατσίκες γιατί πολλοί ποιμένες έχουν βρεί στο πρόσωπό τους την τρυφερότητα και το γάλα που στερήθηκαν από τις γυναίκες!
2. Οι κατσαρίδες είναι σιχαμερές αλλά το πιο ανθεκτικό πλάσμα του πλανήτη! Η κατσαρίδα είναι επιλογή - μονόδρομος
3. Οκ αμφισβητείται... γι αυτό κάνε ένα καλό και βρες ένα παπά να δούμε αν θα υπάρξουν αντιδράσεις, μήπως και λύσουμε το μεγάλο αυτό θέμα!

ΥΓ.1 Ο ξαφνικός θάνατος δε χρειάζεται να υπάρξει ως κανονισμός, αναφέρθηκε ως κομπλιμέντο! Κοινώς μετά τον πόντο σου θα τραγουδάει αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=bxwiXga_H9s)και θα έχει ξεχάσει το παιχνίδι

Β_

Ανώνυμος είπε...

Εμένα πάλι μπορείτε να μου βρείτε μια καλή μαγείρισα, με αισθήματα μητέρας, καλό παραδοσιακό σεξ, συναισθηματικό κόσμο...αλλά και Iphone για να απαντάει με όλες τις μορ΄φες τις τεχνολογίας;

Ζητάω πολλά; Ξέχασα σώμα μεσογειακό, χαμόγελο, τι άλλο ;

Afroditi είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε,
έστω ότι σου τη βρίσκουμε αυτή τη γυναίκα (το iphone μπορείς να της το κάνεις δώρο, δε νομίζω να συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο που περιγράφεις, παραδοσιακές αξίες και νέα τεχνολογία δε πάνε συνήθως μαζί), έχεις αναρωτηθεί τι μπορεί να χρειαστεί να ανταγωνιστείς για να την κερδίσεις?

Δημοσίευση σχολίου