Με το ίδιο παλτό

Μπήκε ο Χειμώνας, λέμε τώρα, και το χρειάζεσαι το πανωφοράκι σου. Σε φτάνει ένα, όμως? Θέλεις και την καπαρτινούλα σου γιατί βαρύ το χειμώνα δε τον λες, θέλεις και το σακάκι σου για πιο chic εμφανίσεις, θέλεις και το παλτουδάκι μη και πιάσει κανένα κρύο στα ξαφνικά και παγώσει το κοκαλάκι σου. Με λίγα λόγια οι ανάγκες είναι πολλές και δεν καλύπτονται με ένα και μοναδικό προϊόν. Την τακτική των εναλλακτικών λύσεων αναλόγως την περίσταση, την εφαρμόζουμε εμείς τα ζωάκια-άνθρωποι σε πολλές περιπτώσεις, όπου μας βολεύει δηλαδή. Εκτός από μία, τις σχέσεις. Και δεν εννοώ τις φιλικές γιατί και εκεί μια χαρά το κάνουμε. Άλλος φίλος θα σου κάνει ψυχανάλυση, με άλλον θα πας εκδρομή, άλλον θα συμβουλευτείς πιο laptop να πάρεις και πάει λέγοντας.

Εννοώ τις ερωτικές σχέσεις και θα μιλήσω από τη δική μου μεριά, αυτή των γυναικών. Οι ανάγκες είναι πολλές, αγόρια και κορίτσια αναγνώστες μου. Μια γυναίκα τα θέλει όλα (όχι επειδή η ίδια είναι τέλεια, απλά τα θέλει, δε θα το αναλύσουμε αυτό τώρα). Βρίσκει λοιπόν ένα χριστιανό, μπορεί να είναι και μουσουλμάνος, δε ξέρω και του απαιτεί τα πάντα. Αυτός σιγά μην τα έχει όλα (όποιος τα έχει να μιλήσει τώρα, αλλιώς να σιωπήσει για πάντα) και κάπου εκεί αρχίζουν τα όργανα της γκρίνιας. Και έρχομαι τώρα εγώ να σας προτείνω την εξής πρωτοποριακή λύση στο παραπάνω πρόβλημα.

Λέω λοιπόν, αφού πανωφοράκια έχουμε πολλά, ένα για κάθε περίπτωση, γιατί όχι περισσότεροι από ένας άνδρες να φτιάχνουν μαζί αυτόν που θες. Θα δώσω παράδειγμα να το καταλάβουμε, να φτιάξω και εγώ εικόνα βρε παιδί μου να τη σιγουρέψω τη θεωρία. Έχεις λοιπόν, έναν με χιούμορ, κουλτούρα και άποψη να συζητάς. Μαζί θα λύνετε το Κυπριακό, τα υπαρξιακά σου, θα γυρνάτε στα θέατρα και τα μουσεία, η καθεμία ας βάλει ότι θέλει, άμα θέλει μπουζούκια, εγώ μαζί της. Έχεις άλλον ένα να κάνετε πάρα πολύ καλό sex. Δε χρειάζεται ανάλυση αυτό, το πιάσατε νομίζω. Έχεις ακόμη έναν, τρυφερό, καλό και γλυκό, να σου κάνει αγκαλίτσες, χατίρια και να αλλάζει καμιά λάμπα άμα χρειάζεται. Θα μείνω σε αυτούς τους τρεις, μην είμαστε και πλεονέκτες. Αυτοί οι τρεις ας πούμε ότι κάνουν τον τέλειο, αυτόν χωρίς ατέλεια, που είναι φτιαγμένος στην εντέλεια. Κάπου εδώ θέλω να υποβάλω τα σέβη μου στο στιχουργό του παραπάνω άσματος, μεγάλο σουξέ των ημερών, ιδιαίτερα δημοφιλές, μεταξύ της συμπαθούς συνομοταξίας των ταξιτζήδων.

Τώρα θα λέτε, καλά δυο μήνες που έχεις να γράψεις αυτά τα έξυπνα σκεφτόσουν. Όχι, σκεφτόμουν και άλλα, θα ενημερωθείτε εν καιρώ. Επανέρχομαι στο θέμα για να αντικρούσω πιθανά επιχειρήματα, ενάντια στη θεωρία μου. Θα πουν λοιπόν τα αγόρια εδώ, καλά τα λες κυρία μου, αλλά γιατί να μην βρούμε και εμείς τις αντίστοιχες τρεις που και μάγκες είμαστε και πριν από εσένα το έχουμε σκεφτεί. Μάγκες την πατήσατε γιατί δεν υπολογίσατε τον αστάθμητο παράγοντα κρίση. Να σας δω εγώ στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε να συντηρείτε το χαρέμι και δε θα σας φτάνει ούτε η πιστωτική της διαφήμισης (να βάλω και πετρέλαιο?).

Γελάτε, μη γελάτε καθόλου, απλή λογική. Τρεις άνδρες μπορούν να συντηρήσουν μια γυναίκα, ένας άντρας όμως τι να κάνει με τρεις, μιλάμε για οικονομική καταστροφή. Άρα η λύση μας βολεύει όλους. Και μη νομίζετε ότι θα πάρετε την εκδίκησή σας, όταν η κρίση τελειώσει. Τότε θα είμαστε όλοι γερόντια και δε θα μπορούμε ούτε τη μασέλα μας να κουμαντάρουμε.

Υ.Γ. Όπως καταλάβατε, επέστρεψα χειρότερη από ποτέ. Τα παράπονά σας σε κάποιους λίγους που έκαναν το λάθος να πουν έλα ρε Αφροδιτάκι γράψε κάτι, τόσα ερεθίσματα σου δίνουμε.

10 σχόλια:

K. Spanos είπε...

"...έλα ρε Αφροδιτάκι γράψε κάτι, τόσα ερεθίσματα σου δίνουμε."

Δηλαδή τόσα ερεθίσματα για να μας κάνεις κερατάδες με το ζόρι;

Afroditi είπε...

Γι'αυτό Ντινούλη πρόσεχε τι ζητάς από μια γυναίκα την επόμενη φορά :p

Και να σου πω και κάτι, δες την αισιόδοξη πλευρά. Τι σημασία έχει ένα κέρατο, άντε δύο άμα είναι να γλιτώσεις από την άτιμη τη γκρίνια?

Πάντως από εκείνη τη μέρα έχω υλικό για όλο το μήνα!!

Υ.Γ. Άσε που νομίζω ότι τόσο εσύ, όσο και οι υπόλοιποι πανέξυπνοι και με χιούμορ αναγνώστες μου, κατάλαβαν ότι αστειεύομαι!

Ανώνυμος είπε...

egw katalava oti den asteieyesai katholou.
kai kala kaneis!
emena mou to xe pei MIA FILI kapote... apo kapou tha to vreis kai tha xarw poly tote pou tha valeis myalo kapoia tha sou allaksei myala. telika ayti i kapoia irthe apo ta ksena , milage polles glwses , tsaxpina ponhrh , pikantiki, kiniti apeili!!! kai tin elegan KRISI!!!
gr....oup

Afroditi είπε...

Αυτή η φίλη την κάλεσε την κυρία Κρίση για να σου βάλει μυαλό :p

Ανώνυμος είπε...

...Με σβηστή τη λάμπα κάθε γυναίκα χάρμα, "σβήσε λοιπόν τα φώτα" γιατί σε θέλω σαν τρελλός και είσαι μάλλον θα είσαι ψόφια...

Afroditi είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε,
ομολογώ με προβλημάτισες.
Καταρχήν δυσκολεύομαι να αντιληφθώ τον συνειρμό της σκέψης σου και πως αυτός πηγάζει από το post μου.
Βέβαια και 'γω ασυναρτησίες γράφω, οπότε μπορεί να μη σε καταλαβαίνω αλλά τουλάχιστον σε νιώθω.
Για την περίπτωση που δε μιλάς μεταφορικά, αλλά όντως με χαρακτηρίζεις "ψόφια", χαίρομαι που τουλάχιστόν κρατάς μια επιφύλαξη (μάλλον).

Ανώνυμος είπε...

...απλά πλάκα, ασυναρτησίες, σκόρπια λόγια, just fun !

Ανώνυμος είπε...

"...Έχεις άλλον ένα να κάνετε πάρα πολύ καλό sex..."

Εγω, πειράζει να είμαι στη συγκεκριμένη κατηγορία?
"Κουλτούρα/άποψη/χιούμορ.."Δύσκολα σπορ αυτά στις μέρες μας..
"Τρυφερό/καλό/γλυκό.."Ακόμα πιο δύσκολα σπορ...
Εμμμμμ...τώρα είμαι σίγουρος...επιλέγω την πρώτη κατηγορία...το αποφάσισα...

ΥΓ.Τελικά σκεφτήκατε (εσύ και η Ολυ)καμιά καλή ιδέα για μπιζνα?χαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας αυτά που λες μου ήρθε στο μυαλό το ανέκδοτο με εκείνον που λέει για την τέλεια γυναίκα στον φίλο του και κλείνει: "...αρκεί να μην συναντυθούν ποτέ". Αν και γενικέυεις θα ήθελα να σου πω οτι κάνεις ένα πάρα πολύ μεγάλο λάθος. Δεν παραθέτεις το προφίλ μιας συγχρονης γυναίκας αλλά το προφίλ ένος τύπου κοριτσιών που υπαρχει κυρίως στις μεγαλουπόλεις.
Κάλλιστα κάποιος με κάποιες γνώσεις ψυχολογίας, θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι μέσα απο τα λεγόμενα σου βγάζεις μια μορφή κακίας απέναντι στα κοριτσάκια με το λεγόμενο IQ ραδικιού, ιότι μόνον αυτές "πουλάνε" τον εαυτό τους έτσι. Η σύγχρονη γυναίκα ίσα ίσα που είναι το τελείως αντίθετο. Ποντάρει στην ικανότητα της να διαλέξει έναν σύντροφο διότι δεν την συμφέρει να σπαταλάει χρόνο.

Afroditi είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε, εσύ της 17ης Δεκεμβρίου λέω,
καλά τα γράφεις, αλλά αλλιώς θυμάμαι να τα έλεγες τις προάλες, που πίναμε το τσάι μας. Η κατηγορία που διαλέγεις θέλει αντοχές και ξενύχτια και η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη και τις δυνάμεις του :p Σου δίνω μια ευκαιρία να διαλέξεις εκ νέου!

Αγαπητέ Ανώνυμε της 20ης, ε πως να σας ξεχωρίσω και γω,
δε φωτογραφίζω κανένα τύπο γυναίκας στο παραπάνω post. Προτείνω με χιουμοριστική διάθεση μια λύση στο πρόβλημα της απαιτητικότητας που μας διακρίνει ως φύλο.
Τονίζω το χιουμοριστικό χαρακτήρα του post, γιατί βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρουσα, ουσιαστική, προκλητική και πολλά ακόμα, την αφοσίωση σε έναν και όχι πολλούς συντρόφους. Δεν είναι μόνο θέμα ποσοτικό (διαχείριση χρόνου), αλλά κυρίως ποιοτικό.

Δημοσίευση σχολίου